Laminatbänkskivor

Laminatskivor finns i flera olika kompositioner. Bänkskivorna är tillverkade av Greengridz, spånskiva eller plywood med en laminatfinish. Fördelen med laminatbänkskivor är att dessa är lättskötta, ger oändligt med designmöjligheter och att de är mer hållbara.

Greengridz

Greengridz är ett basmaterial för laminatbänkskivor med en hållbar karaktär. Detta innovativa och vattentäta material lämnar ett mindre ekologiskt fotavtryck än konventionell plywood. Vill ni ha ett miljövänligt basmaterial till era bänkskivor? Då är det greengridz som gäller!

TopLaminate

TopLaminate är ett av våra mest funktionella material för bänkskivor. Det är lättskött och designmöjligheterna är oändliga tack vare skivans stora dimensioner. Toplaminate skapar den färgglada bänkskivan!

DecorTop

Med en mängd olika färger och strukturer kan ni med hjälp av DecorTop skapa en helt unik laminatbänkskiva för ett kök!

TopCore

En laminatskiva i TopCore är gjort av kompaktlaminat, som är mycket stöttåligt. TopCore skivan är dessutom vattentät, hygienisk och lätt att underhålla.

Fenix

En laminatbänkskiva i Fenix är mycket stilfull och har en helmatt finish. Bänkskivan känns dessutom silkeslen, tack vare den innovativa nanotekniken som används vid tillverkning. Det bästa av allt är att inga fingeravtryck lämnas på skivan. Söker ni en helmatt bänkskiva för ert planerade kök? Då ska ni välja Fenix

Väggpanel och Stänkskydd

Väggpaneler och stänkskydd har gjort en come-back i köket! Det gör att ni kan skapa en unik atmosfär och det får även köket att se rymligare ut. I vårt sortiment av stänkskydd finns även varumärket AluSplash.