Bänkskivor i laminat och kompaktlaminat

Bänkskivor i laminat finns i flera olika kompositioner. Bänkskivorna är tillverkade av Greengridz, spånskiva eller plywood med en laminatfinish. Fördelen med bänkskivor i laminat är att dessa är lättskötta och finns i många olika varianter.

Greengridz

Greengridz är ett basmaterial för bänkskivor med en hållbar karaktär. Detta innovativa, vattentäta material lämnar ett mindre ekologiskt fotavtryck än konventionell plywood. 

Läs mer om Greengridz

TopLaminate

TopLaminate är ett av våra mest funktionella material för bänkskivor. Det är lättskött och designmöjligheterna är oändliga tack vare skivans stora dimensioner.

Läs mer om TopLaminate

DecorTop

Med en mängd olika färger och strukturer kan du med hjälp av DecorTop skapa ett helt unikt kök!

Läs mer om DecorTop

TopCore

En bänkskiva i TopCore är gjort av kompaktlaminat, som är mycket stöttålig. Den är dessutom vattentät, hygienisk och lätt att underhålla.

Läs mer om TopCore

Fenix

En bänkskiva i Fenix är mycket stilfull och har en helmatt finish. Bänkskivan känns dessutom silkeslen tack vare den innovativa nanotekniken som används vid tillverkning. Det bästa av allt är att inga fingeravtryck lämnas på skivan.

Läs mer om Fenix

Väggpanel/Stänkskydd

Väggpaneler och stänkskydd har gjort en come-back i köket! Det gör att du kan skapa en unik atmosfär och får ditt kök att se rymligt ut. I vårt sortiment finns även varumärket AluSplash.

Läs mer om stänkskydd