DecorTop - Imitationernas bänkskiva

Är ni ute efter en bänkskiva som ger unika färger och strukturer och på så sätt ett mer unikt uttryck? Då har ni hittat rätt. Decortop är laminatbänkskivan som ger alla möjligheter att skapa en imitation av t ex en trä- eller granitskiva.

Om DecorTop

DecorTops naturlika färger och strukturer gör den till ett bra alternativ till exempelvis en massivträ eller bänkskiva i sten. Högtryckslaminat (HPL) är uppbyggt av flera lager som är blötlagda i melaminharts och pressade under högt tryck. Basmaterialet för bänkskivan är plywood, spånskiva eller Greengridz.

Finish och utförande

Kanten på bänkskivan avslutas i samma färg som själva skivan och kan fås från 20 mm upp till 98 mm tjock. Funderar du på att välja en bänkskiva i imitation av trä eller sten? Kom då ihåg att DecorTop har en svart kärna och att en svart kant syns vid skarvarna. Den svara kanten matchar de mörka färgerna och ger en fin kontrast mot de ljusare nyanserna. 

Fördelar med DecorTop

  • Unika färger och ytstrukturer
  • Extra tjockt laminat
  • Vattentålig (plywood och Greengridz)
  • Hygieniskt och lättskött
  • Mycket prisvärt

Underhåll

DecorTop är en mycket lättskött bänkskiva. Vid normal användning behöver ni bara torka av skivan med diskmedel och vatten. På grund av materialets struktur kräver bänkskivan en något mer intensiv rengöring än skivor med slätare ytor. Lås oss berätta mer om hur ni kan installera en lättskött bänkskiva till er fastighet!

Färgkollektion DecorTop