Stänkskydd

Stänkskyddet har gjort en come-back! Våra stänkskydd kan skräddarsys och tillskäras precis för det som efterfrågas, för att skapa en unik atmosfär i ditt kök. De kan tillverkas i samma material som bänkskivan, täcka väggen upp till köksskåpen, löpa som en låg list eller endast monteras bakom spishällen. Allt är möjligt för att få till ett perfekt stänkskydd!

Om stänkskydd

Nästan alla material som vi använder för bänkskivor går att få som väggpanel eller stänkskydd. Du kan välja samma färg eller ett kontrasterande material och till exempel ha ett stänkskydd av glas i kombination med en bänkskiva i sten eller ett trälaminat i kombination med en matt Fenix-bänkskiva. Vi skräddarsyr våra väggpaneler och stänkskydd, så alternativen är praktiskt taget gränslösa. Den mest populära höjden för är 10 cm, men uppåt på 25 cm hög blir allt vanligare i köket.

Material för stänkskydd

Vi kan skräddarsy era behov för att få till ett perfekt stänkskydd. Alla material som vi har för våra bänkskivor, kan vi göra till stänkskydd. Detta innebär att  bänkskiva och stänkskydd kan matchas för att skapa en helhet för ert kök. Ni kan också använda olika material för en mer modern känsla. Alusplash är ett modernt alternativ till stänkskydd, och dessutom motståndskraftigt mot värme och smuts. Är ni ute efter stänkskydd till en fastighet eller kund? Då har vi de flesta lösningar för er i en enkel lösning med ett partnerskap!