Dektonskiva

Dektonskivan har många fördelar jämfört med andra bänkskivor. Dekton är ett kompositmaterial, vilket gör att vi kan skapa bänkskivor i Dekton med helt unika uttryck, i många olika former och färg. Läs nedan om hur ni kan skapa en helt unik Dektonskiva för ert kök, hus eller fastighet!

 

Om Dektonskivor

Dektonbänkskivan är av ett kompositmaterial med flera olika egenskaper som gör den bra för bänkskivor. De är också helt underhållsfria och väldigt slagtåliga, vilket gör Dekton perfekt för kök och platser som utsätts för väldigt mycket slitage. En Dektonbänkskiva blir därför perfekt för t ex ett utomhuskök eller på ställen som får utstå en tuffare miljö. 

Finish och egenskaper hos Dekton

En Dektonskiva har hög reptålighet och är väldigt lätt att underhålla. Det är dessutom mycket tåligt mot höga temperaturer, starka rengöringsmedel och UV-strålning, vilket gör Dekton till ett perfekt material för alla olika miljöer. En Dektonbänkskiva är så stryktålig att du kan använda den som en skärbräda, utan några skador. 

Fördelarm med en dektonskiva

  • Värmebeständigt upp till 450 °C
  • Extremt reptåligt
  • Icke-poröst och vattentätt
  • Fläckbeständigt
  • Hygieniskt
  • Lättskött

Underhåll av dekton

En Dektonskiva är mycket lätt att underhålla, där den är extremt tålig för värme och repor. Rengör den precis som allt annat, så håller skivan sig ren och hygienisk över tid. Därför passar också Daktonskivan sig bäst i en större fastighet. Är ni ute efter ett partnerskap för att täcka era behova av Dektonbänkskivor? Då är Dekker Nordic den rätta partnern!

Färgkollektion Dekton

Nedan hittar du alla färger i Dekton-kollektionen.