Bli partner med oss

Vi på Dekker Nordic är din helhetsleverantör av bänkskivor med ett stort fokus på hållbarhet, miljö och innovation. Här beskriver vi närmare hur ett partnersamarbete kan se ut med oss!

Vi på Dekker Nordic säljer bänkskivor till återförsäljare, arkitekter och bygg- och fastighetsbolag. Vi är vana vid specialanpassningar och stora beställningar, allt för att göra er order så enkel som möjligt. 

Arkitekten

Som arkitekt kan det vara viktigt att veta både material och utformning av våra olika bänkskivor. Hur de går att anpassa och vad de ger för fördelar. Vi har en stor vana att jobba med arkitekter och ofta vet vi svaren innan ni har ställt frågorna. Låt oss hjälpa er att göra nästa köksprojekt enkelt och tryggt med vår kunskap. Vi har många bra lösningar för arkitekten

Bygg- och fastighetsbolagen

När en hel fastighet ska byggas eller renoveras gäller det att hitta smidiga lösningar med trygga leveransbesked. Vi vet vad som krävs för att ert byggprojekt ska fortlöpa smärtfritt. Dessutom så handlar det inte bara om tryggheten med beställningar från Dekker Nordic, utan vi förenklar för er hela vägen. Vi har bänkskivor som sänker ert klimatavtryck, något som blivit viktigare vid dagens byggnation. En bänkskiva med distansmaterialet Greengridz ger dessutom en väldigt lätt bänkskiva, vilket förenklar er installation. Vi har allt ni behöver som bygg- och fastighetsbolag!

Återförsäljaren

Dekker Nordic har produktion både i Sverige och Holland. Vi har helhetslösningar för dig som återförsäljare, där det kan handla om ni vill ha flera standardskivor på lager, eller om era kunder kräver speciallösningar. Vi har det främsta utbudet av bänkskivor för att täcka era behov och det era kunder efterfrågar. Med vårt partnerskap för återförsäljare kan vi tillgodose er med just det ni efterfrågar, för att era kunder ska lyckas med sin köksplanering.