Diskhoar

Att välja rätt diskho till en bänkskiva kan kännas som en överväldigande uppgift. Förutom färg, form och storlek finns det också ett antal olika installationsmetoder. Ska det vara en underlimmad diskho eller en infräst? Söker ni en svart disko eller kanske en mer traditionell i rostfritt? Det är många beslut som ska fattas för att få till helheten med en diskho. Vi på Dekker Nordic har diskhoar i alla modeller som passar till alla typer av bänkskivor.

Val av diskho

När diskho ska väljas så behövs två saker beaktas; vilket material bänkskivan är gjord av och vilken typ av diskho som föredras. Bänkskiva och dess material bestämmer vilka möjligheter som finns för montering. Om t ex en underlimmad diskho önskas, så finns det vissa bänkskivor som inte fungerar för den typen av montage. Ni behöver även välja material och färg för diskhon. En rostfri disko ger ett mer klassiskt intryck, och där en svart diskho ses som modernare.

Vi har gjort en monteringsguide med allt ni behöver veta om montering och vilken bänkskiva som fungerar med just ert val av diskho. 

Rostfri diskho

En rostfri diskho är kanske det mest klassiska valet. Diskhoar i rostfritt stål är både stilrena och praktiska. De är näst intill underhållsfria och beständiga mot både värme och fläckar. De rengörs enkelt med diskmedel och en mjuk svamp. Vi har all typer och modeller av rostfria diskhoar, där det är ni som sätter gränserna. 

Våra rostfria diskhoar från Lanesto erbjuder alla former och monteringar!

Svart diskho

En svart diskho ger ett mer trendigt och stilfullt uttryck. Den kan lyfta ett kök och ge en bänkskiva ett helt annorlunda uttryck. Den svarta diskhon, med sitt moderna uttryck, kan med fördel underlimmas för ett fulländat utförande.  En diskho kan även fås i mässing, som fungerar bra för de flesta bänkskivor. Om ni monterar er diskho i mässing på en bänkskiva i trä kan ett lantligt och klassist intryck skapas. Om ni där emot monterar den som underlimmad eller infräst på en laminatskiva skapas en mer modern känsla. 

Våra svarta diskhoar från Lanesto Urban kan ge en modern prägel på ett kök!

Integrerad diskho för Corianbänkskiva

Om ni väljer en bänkskiva i Corian, så kan ni även få en integrerad diskho i samma material. Då väljer ni utförande och storlek, så monteras diskhon på plats i fabriken. På så sätt skapas en sömlös övergång mellan diskho och bänkskiva, och diskhon blir helt integrerad. Våra integrerade diskhoar i Corian ger ett sömlöst intryck. 

Tillbehör

Vi har många olika tillbehör för diskho och bänkskiva, som finns i alla olika kulörer och stilar för att matcha ert val av diskho. Matcha diskhon med en sköljskål, disktrashållare, kortgventil m.m. Många väljer tillbehör till diskhon för att fullända de praktiska lösningarna för den nya diskon. Är ni intresserade av prislistor eller mer information om våra diskohoar? Då är det bara att kontakta oss för mer information!