Diskhoar för laminat

Diskhon är den utrustning i köket som kanske används allra flitigast, därför är det viktigt att välja rätt. Hos oss på Dekker Nordic hittar du ett brett sortiment med stilsäkra diskhoar som passa bra till alla typer av laminatskivor och uppfyller alla tänkbara behov och funktioner i köket.

Monteringsval

På grund av laminatskivans konstruktion kan diskhon endast monteras som planlimmad eller nedfälld. Med Fenix 10 mm tillkommer underlimmad och integrerad diskho (i tre färger), som monteringsval. 

  • Planlimmad. En planlimmad diskho är nedfräst så den ligger i linje med laminatskivan, vilket ger en jämn och lättarbetad yta. Vi gör ett urtag som är anpassad efter diskhon som sedan monteras i fabriken och tätas med en silikonfog som löper runt diskhon.
  • Nedfälld. En nedfälld diskho monteras ovanpå bänkskivan och ytterkanterna ligger vilande på laminatskivan. Denna monteringsmetod är den enklaste och på så vis även det mest priseffektiva alternativet.

Diskho i rostfritt stål

Diskhoar i rostfritt stål är både stilrena och praktiska. De är näst intill underhållsfria och beständiga mot både värme och fläckar. Diskhon rengörs enkelt med diskmedel och en mjuk svamp. 

Lanesto rostfria diskhoar

Diskho från Lanesto Urban

I Lanestos Urban serie går våra rostfria diskhoar även att få färgbelagda diskhoar i Guld, Gun metal och Koppar.

Lanesto Urban diskhoar