Diskhoar för Corian

Se vårt stora utbud av diskhoar för Corian.

 

 

Monteringsval

Med en bänkskiva i Corian kan du få din diskho monterad som planlimmad eller underlimmad.

  • Planlimmad. En planlimmad diskho är nedfräst i skivan så att den ligger i linje med skivan. Vi gör ett urtag som är anpassad efter diskhon som sedan monteras i fabriken innan leverans. Det blir en liten silikonfog runt vasken som tätar mellan diskhon och stenskivan. För att välja detta monteringsalternativ måste vasken vara anpassad till planmontering.
  • Underlimmad. Vid undermonterad diskho limmas den fast under skivan. Detta innebär att hela stenens tjocklek blir synlig ovan diskho. Innerkanten poleras och fasas. Diskhon måste vara anpassad till undermontering. Det är viktigt att kontrollera skåpstommens storlek då en underlimmad diskho kräver mer utrymme i skåpet undertill.
  • Underfräst. Vid underfräst montering limmas diskhon halvvägs upp i bänkskivan. Diskhon måste vara anpassad till undermontering. Det är viktigt att kontrollera skåpstommens storlek då en underlimmad diskho kräver mer utrymme i skåpet.
  • Nedfälld. Nedfälld används mest vid spishällar men förekommer även på vissa diskhoar. Diskhon/spishällen monteras ovanifrån och ytterkanter ligger vilande på stenskivan.
  • Integrerad. En integrerad diskho är i samma material och färg som bänkskivan, med eventuellt en rostfri botten.

Integrerad diskho

Här hittar du vårt utbud av integrerade diskhoar för Corian.

Integrerade diskhoar

Diskho i rostfritt stål

Diskhoar i rostfritt stål är både stilrena och praktiska. De är näst intill underhållsfria och beständiga mot både värme och fläckar. De rengörs enkelt med diskmedel och en mjuk svamp.

Lanesto rostfria diskhoar

Diskho från Lanesto Urban

I Lanestos Urban serie går våra rostfria diskhoar även att få färgbelagda diskhoar i Guld, Gun metal och Koppar.

Lanesto Urban diskhoar