Tillbehör

Här ser du vårt sortiment av tillbehör till köket, diskbänkar och diskhoar. Mer information kring de olika utföranden av våra tillbehör hittar du i våra prislistor. Givetvis är du också välkommen att kontakta oss vid frågor. 

 

Kontakta oss

Sköljskål Lanesto Urban

Stilren och modern sköljskål anpassad till vår Lanesto-serie Urban. Det praktiska och funktionella tillbehöret för exempelvis sköljning av grönsaker. Finns i Gun Metal, Koppar och Guld. Passar inte till Lanesto Urban 611.

Sköljskål Lanesto

Stilren och modern sköljskål anpassad till vår Lanesto-serie av diskhoar. Det praktiska och funktionella tillbehöret för exempelvis sköljning av grönsaker. Rostfritt stål. Passar modellerna Como, Destra och Giro*
*undantag Giro 915.

Disktrashållare

Enkel och nätt magnetisk disktrashållare kan placeras på valfri plats i diskhon för praktisk förvaring och upphängning av din disktrasa. Finns i rak och svängt utförande. Rak finns vidare i färgerna rostfritt, Gun Metal, Guld och Koppar.

Diskställ

Diskret och snyggt diskställ anpassat för botten av din Lanesto Urban 613 och 615 diskho för praktisk användning vid exempelvis avrinning. Finns i färgerna Gun Metal, Koppar och Guld.

Grytunderlägg

Snyggt praktiskt grytunderlägg med rullbara stänger för avställning av varma kärl och servering. Finns i färgerna rostfritt stål, Gun Metal, Koppar och Guld.

Lanesto Korgventil

Ett praktiskt lock för placering över proppen på korgventil för snyggare design. Finns i rostfritt och passar samtliga korgventiler i Lanesto-serien. OBS! Går inte att ta bort efter montering.

Lanesto Magnacap

Magnacap med lock för snyggare design, finish och praktiskt användning. Finns i rostfritt och passar alla Lanesto diskhoar.