TopCore - Stöttålig bänkskiva

En bänkskiva i TopCore är gjort av kompaktlaminat, som är mycket stöttålig. Den är dessutom vattentät, hygienisk och lätt att underhålla. Förutom dessa fantastiska egenskaper är en laminatbänkskiva i TopCore väldigt snygg. Den finns i flera olika strukturer och imitationer som inte bara ser ut som till exempel trä- eller stenskivor, utan också känns som det.

Finish och utförande

TopCore består av flera fenolhartsimpregnerade lager av kraftpapper som pressas under högt tryck för att bilda ett ark på 10 mm. Eftersom materialet är så kompakt är det mycket stöttåligt, den solida ytan gör dessutom bänkskivan vattentät, hygienisk och lätt att rengöra. Den blir helt enkelt perfekt för fastighetsägaren eller i en fastighet med mycket slitage. En bänkskiva av TopCore kan avslutas med en polerad kant på 10 mm eller med en rätvinklig kant upp till 100 mm. Den rätvinkliga kanten är tillverkad med hjälp av V-spårteknik vilket innebär att bänkskivan och strukturen fortsätter in i kanten.

Fördelar med TopCore

  • Unika färger och ytstrukturer
  • Vattentätt tack vare den solida ytan
  • Robust och kompakt och därför mycket stöttålig
  • Hygieniskt och lätt att underhålla

Underhåll

En bänkskiva i TopCore är lätt att ta hand om och kräver minimalt med underhåll. Den torkas av med rengöringsmedel och en trasa, så ser skivan ut som ny igen. TopCore kan beställas i fler olika strukturer och utföranden, och med vårt partnerskap kan vi se till att ni får precis den bänkskiva i TopCore som ni är ute efter!

Färgkollektion TopCore