TopCore

En bänkskiva i TopCore är gjort av kompaktlaminat, som är mycket stöttålig. Den är dessutom vattentät, hygienisk och lätt att underhålla. Förutom dessa fantastiska egenskaper är en bänkskiva i TopCore väldigt snygg. Den finns i flera olika strukturer och imitationer som inte bara ser ut som till exempel trä eller sten utan också känns som det.

Finish och egenskaper

TopCore består av flera fenolhartsimpregnerade lager av kraftpapper som pressas under högt tryck för att bilda ett ark på 10 mm. Eftersom materialet är så kompakt är det mycket stöttåligt, den solida ytan gör dessutom skivan vattentät, hygienisk och lätt att rengöra. En bänkskiva av TopCore kan avslutas med en polerad kant på 10 mm eller med en rätvinklig kant upp till 100 mm. Den rätvinkliga kanten är tillverkad med hjälp av V-spårteknik vilket innebär att skivan och strukturen fortsätter in i kanten.

Egenskaper

  • Unika färger och ytstrukturer
  • Vattentätt tack vare den solida ytan
  • Robust och kompakt och därför mycket stöttålig
  • Hygieniskt och lätt att underhålla

Underhåll

En bänkskiva i TopCore är mycket lätt att underhålla. Vid normal användning behöver du bara torka av skivan med diskmedel och vatten för att sedan torka den torr med en trasa.

Färgkollektion TopCore