Om Dekker

Dekker Nordic AB är din helhetsleverantör av bänkskivor med stenproduktion belägen i Värmländska Töcksfors. Vi är tillsammans med vårt moderbolag Dekker Groep och deras fyra anläggningar i Nederländerna, Europas modernaste producent av skräddarsydda bänkskivor. Vi producerar exklusiva produkter av högsta kvalitet och tillsammans blir vi bokstavligt talat det bästa av två världar.

Vi sätter ständigt nya gränser för hållbara bänkskivor, senaste exemplet är vår Greengridz – världens mest miljövänliga bänkskiva. Alla våra anläggningar präglas av innovativa lösningar och sammanflätas av vårt svenska serviceteam som finns över hela landet och fokuserar på att på att ge dig den bästa kundupplevelsen.

Vi har lösningar för alla typer av kunder. Är ni bygg- och fastighetsbolaget som behöver hjälp i en renovering? Är ni arkitekten som letar efter nya och hållbara lösningar? Eller är du återförsäljaren som vill hitta rätt alternativ för era kunder? Vi är det ledande företaget av försäljning av bänkskivor i Sverige!

 

Karriär

Vill du vara med på vår framgångsresa? Vad roligt, skicka din intresseanmälan till info@dekkernordic.se 

Certifieringar

. .  

Läs mer om vår kvalitet och miljöpolicy här.