Upptäck Evora: Tidlös kvalitet i exklusiva toner

Utforska vår kollektion av Evora Quartz och upptäck den tidlösa kvaliteten i varje exklusiv ton. Evoraskivorna är noggrant utformade för att skapa en unik kombination av elegans och stil, som kommer att förhöja ditt hem och skapa en varaktig elegans. Evora ger dig möjligheten att skapa ett kök som andas kvalitet till ett bra pris.

 

Stilren elegans för det moderna hemmet

Med Evora får du inte bara stilren elegans, utan också funktionalitet och hållbarhet för det moderna hemmet. Evora fokuserar på rena linjer, subtila detaljer och en tidlös estetik som kommer att komplettera alla inredningsstilar.

 

Diskret och harmoniskt

Diskreta och harmoniska design med en hyllning till enkelhet och lugn. Med mjuka toner och avskalade former skapar Evora en harmonisk och exklusiv atmosfär i ditt hem, där varje skiva är ett hantverk noga bearbetat för att allt ska hamna i balans.

 

Tidlöst och avskalat

Inspirerad av den skandinaviska designtraditionen erbjuder Evora en estetik som är ren, minimalistisk och tidlös. Den avskalade stilen kombinerar funktionalitet med elegans, vilket gör våra produkter till det perfekta valet för det moderna skandinaviska hemmet.

 

När tradition möter modern ingenjörskonst

Evora Quartz återskapar den kvalitet, känsla och elegans som karaktäriserar natursten, men med en mängd ytterligare fördelar. Den ger samma naturliga utseende som natursten, men till skillnad från natursten är det en kvartskompositsten som består av mineraler, bindemedel och pigment. Den unika kombinationen och vår speciella tillverkningsprocess gör att Evora Quartz blir mer slitstark och motståndskraftig mot syror än natursten, samtidigt som den erbjuder ett brett urval av färger och texturer - allt från belgisk blåsten till olika marmorliknande mönster. Söker du en känsla av natursten och stilren elegans, men vill ha alla fördelar med en kompositsten? Då är du på rätt plats. 

 

En elegant och tidlös kompositsten

Med en naturlig känsla och kvalitet erbjuder Evoras kvartskompositsten en imponerande estetik och struktur som är svår att matcha. Genom att blanda tradition med nyskapande ingenjörskonst, erbjuds över 40 olika mönster och former. Varje bänkskiva erbjuder massor med möjligheter att skapa en unik framtoning för ett kök. Med Evora Quartz får du en bänkskiva som strålar av elegans och en tidlös känsla - där bänkskivan blir den naturliga platsen i köket. 

 

Närbild på material

Oändliga valmöjligheter

Evora erbjuder en mångsidig palett av känslor, från lugna naturliga nyanser till distinkta mönster, vilket ger dig oändliga möjligheter att skapa en lyxig atmosfär i ditt hem. Tack vare den innovativa produktionsprocessen är Evora Quartz motståndskraftigt mot repor och värme, vilket ger dig en hållbar och vacker yta. Med Evora har du inte bara ett brett spektrum av färgval, utan också olika ytbehandlingar att välja mellan. Från högglansiga till naturligt matta ytor, kan du skräddarsy din bänkskiva för att passa din personliga smak och stil. Slutresultatet är en bänkskiva som inte bara är praktisk och hållbar, utan också lyxig och elegant i sitt uttryck.

 

Vill du veta mer om Evora Quartz?

Närbild på material