Rostfri diskho

En rostfri diskho kan vara det mest klassiska valet som passar till alla typer av bänkskivor. För en stenskiva så kan ni välja bland våra underlimmade diskhoar, som gör det både enkelt att hålla rent och du får en stilren installation. Väljs en nedfälld diskho, så får ni istället det enklaste och mest klassiska montaget av en diskho.

Underlimmade diskhoar i rostfritt

När ni väljer en rostfri disko från Dekker Nordic så finns det många varianter att välja på. Det första att bestämma är hur diskon ska monteras. Och självklart finns det finns en uppsjö av olika sätt att montera diskhon. Det kanske mest klassiska sättet att montera en diskho är med en nedsänkt modell. Det innebär att ett hål görs i bänkskivan och sedan sänks diskhon ner i bänkskivan, vilandes mot dess kanter. Många väljer idag en underlimmad diskho, då det kan ge ett mer modernt och stilrent intryck. Lite beroende på bänkskiva, så kan antingen monteringen göras vid leverans, eller redan vid produktion av bänkskivan. 

Diskho i alla variationer

När typ av diskho har valts så behöver ni även se till vilket utförande som föredras. Vill ni ha en enda stor diskho, eller ska den vara uppdelad i delar och fack. Det handlar både om vilket uttryck diskhon ska ge, men det är även en praktisk aspekt att beakta. Med våra diskhoar kan alla typer, former och uppdelningar skapas!

Diskho i rostfritt stål från Lanesto

Diskhoar i rostfritt stål är både stilrena och praktiska. Våra rostfria diskhoar för laminat finns i alla variationer, både från klassiska nedsänkta till moderna underlimmade. Det samma gäller även för rostfria diskhoar för sten, trä och Corian, men med fler monteringsalternativ. Om ni söker mer information om hur inköp och beställning går till så finns vi alltid tillgängliga på vår partnersida!