Integrerad diskho för Corian

Med våra bänkskivor i Corian kan ni välja en integrerad diskho. Detta innebär att diskhon är en del av bänkskivan, där den är sömlöst inpassad och ger ett enhetligt uttryck. Det blir en övergång där bänkskiva och diskho är i samma material, och ni behöver inte bekymra er om kanter eller ett annat material som gäller med alla våra andra diskhoar.

Diskho i samma material som bänkskiva

Om din kund söker en integrerad diskho i samma material som den nya bänkskivan, så monteras detta på fabrik. Diskhon produceras samtidigt som bänkskivan och limmas på plats direkt, vilket inte bara ger ett enhetligt uttryck, utan också en enklare installation för slutkund då allt redan är monterat på fabrik. Med en integrerad diskho så kan ni fortfarande välja vilken typ av kran, bottenventil och tillbehör kunden vill ha, för att skapa sitt egna unika uttryk. 

Unika lösningar med en integrerad diskho

En integrerad diskho går att anpassa för just det er kund söker. Botten på diskhon kan vara av olika material och färger, där det kan bli stilrent med en rostfri botten. Även bottenventil och andra tillbehör kan tillföra personliga och unika lösningar. Diskhon kan fortfarande ha olika former, storlekar och fack, så den integrerade diskhon har många av de fördelarna som en eftermonterad diskho skapar, även om dessa är något färre. 

Beställa en integrerad diskho

En integrerad diskho monteras direkt på fabrik, så det är ingenting som kan monteras i efterhand. När du sitter ner med din kund och ska göra en beställning, då är det viktigt att ni diskuterar igenom fördelar och nackdelar med en integrerad diskho, jämfört med en vanlig som monteras i efterhand. Fördelarna med en diskho i Corian är just att den är i samma material som bänkskivan. Corian i sig är väldigt stöt-, slag- och reptåligt, varför det lämpar sig väldigt bra som material både för en bänkskiva och en diskho. Nackdelarna är att det finns vissa begränsningar i form och storlek. Om kunden t ex söker en rund form, så kan ofta en integrerad lösning ge få alternativ. En annan aspekt att beakta är att det är svårt att byta diskho efter montering, som enklare kan göras med en normal installation. 
 
Vi har samlat alla integrerade diskhoar för Corian, där vi listar vilka alternativ som finns för just din kunds nya bänkskiva. Har ni andra frågor eller specifika lösningar? Då kan vi med vårt partnerskap verkställa era önskningar!