Svart diskho

En svart diskho kan vara skillnaden som behövs för ett kök. Alla våra diskhoar från Lanesto är i rostfritt stål, men de går att få belagda med olika färger. En likadan modell, men färgbelagd med antingen svart eller koppar, kan förändra hela köket!

Olika färger - Samma diskho

Att välja en färgbelagd diskho har blivit mer och mer populärt det senaste. Med Lanesto Urbans val kan ni få en rostfria disko i färgerna svart, Guld, Gun metal och koppar. Om ni väljer en kopparfärgad diskho kan ett härligt lantligt kök skapas, som andas klassisk stil. Med samma kök kan en svart diskho ge en mer modern känsla med ett lite mer djärvt intryck. 

Utförande

Valet av diskho handlar inte bara om färgen och hur den ska monteras. För även om en svart disko som är underlimmad väljs, så behöver ni välja vilken formen av diskhon. Många väljer en diskho som är kvadratisk med ett stort fack, men att välja en uppdelad diskho kan vara en mer praktisk lösning. Om ni vill separera disk eller liknande i diskhon, så kan en uppdelad vara att föredra. Det finns även runda diskhoar att tillgå. Helt enkelt, det finns alla möjligheter för att skapa precis den känslan i köket som ni letar efter!

Svarta diskhoar från Lanesto Urban

Lanesto Urbans färgbelagda diskhoar för laminat går att få i olika färger och olika monteringsmöjligheter. Det samma gäller för Lanesto Urbans färgbelagda diskhoar för trän, sten och Corian, men med fler monteringsmöjligheter.


Vi har försökt samla all information om svarta och färgbelagda diskhoar här, men har ni fler frågor så har vi alla svaren i vårt partnerskap!